2741053817 6987354507 Στυμφαλίας 34 daltaskostas@gmail.com

 

 

 

Σχετικά με εμάς
Η εταιρεία μας Ντάλτας Κώστας & Υιός εδρεύει στο Βραχάτι Κορινθίας και ειδικεύεται στον χώρο των μονώσεων εδώ και 20 χρόνια και αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η γνώση και η εμπειρία μας μας δίνει την δυνατότητα να δώσουμε ολοκληρωμένη λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη, που θα προκύψει έπειτα από μελέτη του χώρου και συνεννόηση μαζί σας.

Περισσότερα

 

 

Θερμοπρόσοψη

Θερμοπρόσοψη

Η θερμοπρόσοψη σε κτίριο είναι το πλέον γνωστότερο σύστημα μόνωσης που εφαρμόζεται, και αποτελεί μια εναλλακτική εφαρμογή της συμβατικής μόνωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υγρομόνωση

Υγρομόνωση

Στεγανοποίηση ή υγρομόνωση είναι η διαδικασία κατά την οποία «ένα σώμα», στην προκειμένη η πλάκα μπετόν του εκάστοτε κτιρίου, γίνεται αδιαπέραστη από το νερό. Αυτό επιτυγχάνεται με την εφαρμογή εξειδικευμένων αδιαβροχοποιητικών υλικών (μονωτικά).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θερμομόνωση

Θερμομόνωση

Με το όρο θερμομόνωση εννοούμε την προστασία ενός κτηρίου ή κάποιων επιφανειών του. Επιτυγχάνεται με την επένδυση του (εξωτερικού) περιβλήματος του κτηρίου (μόνωση ταράτσας, τοίχων και υπογείου) με θερμομονωτικά φύλλα ή άλλου τύπου θερμομονωτικά υλικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας να δώσουμε λύση στην υγρασία και στην άσκοπη σπατάλη ενέργειας στον χώρο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ